Verblijf

Luxe resorts op Corsica

Luxe resorts op Corsica: een paradijselijke vakantiebestemming

Als je op zoek bent naar een luxueuze vakantiebestemming in Frankrijk, dan is Corsica de perfecte plek voor jou. Met zijn adembenemende landschappen, kristalheldere wateren en weelderige groene bossen, is Corsica een waar paradijs op aarde. En wat is er nu beter dan jezelf onderdompelen in luxe accommodaties en genieten van alle luxe voorzieningen die deze resorts te bieden hebben? In dit artikel delen we onze ervaringen met de beste luxe resorts op Corsica.

1. Hotel Cala di Greco

Hotel Cala di Greco, gelegen in Bonifacio, is een echt pareltje op Corsica. Dit vijfsterrenhotel biedt prachtige uitzichten op de Middellandse Zee en beschikt over luxe kamers en suites. Met een verwarmd buitenzwembad, een spa en wellnesscentrum, en een gastronomisch restaurant, zal dit resort al je verwachtingen overtreffen.

Voorzieningen:

  • Verwarmd buitenzwembad
  • Spa en wellnesscentrum
  • Gastronomisch restaurant

Kamers en suites:

De kamers en suites van Hotel Cala di Greco zijn stijlvol ingericht en bieden alle comfort en luxe die je nodig hebt voor een ontspannen verblijf. Met privéterrassen en panoramische uitzichten op zee, zul je hier echt tot rust komen.

2. La Villa Calvi

Gelegen in de havenstad Calvi, is La Villa Calvi een ander luxe resort dat niet gemist mag worden tijdens je verblijf op Corsica. Dit vijfsterrenhotel biedt elegante kamers en suites, een buitenzwembad met uitzicht op zee, en een uitstekend restaurant waar je kunt genieten van heerlijke mediterrane gerechten.

Voorzieningen:

  • Buitenzwembad met uitzicht op zee
  • Restaurant met mediterrane gerechten
  • Wellnesscentrum

Kamers en suites:

De kamers en suites van La Villa Calvi zijn luxueus ingericht en bieden een prachtig uitzicht op de zee of de tuinen van het resort. Met moderne voorzieningen en comfortabele bedden, zul je hier echt genieten van een goede nachtrust.

3. Casadelmar

Gelegen in Porto-Vecchio, biedt Casadelmar een exclusieve en intieme setting voor een onvergetelijke vakantie op Corsica. Dit vijfsterrenhotel beschikt over moderne kamers en suites, een Michelin-sterrenrestaurant, en een privéstrand waar je kunt ontspannen en genieten van de zon.

Voorzieningen:

  • Michelin-sterrenrestaurant
  • Privéstrand
  • Bar en lounge

Kamers en suites:

De kamers en suites van Casadelmar zijn elegant ingericht en bieden uitzicht op de Middellandse Zee. Met moderne voorzieningen en een eigen terras of balkon, zul je hier echt van luxe genieten.

Dus als je op zoek bent naar een luxe vakantie op Corsica, overweeg dan zeker een verblijf in een van deze prachtige resorts. Geniet van de idyllische omgeving, de uitstekende service en de luxe voorzieningen die deze resorts te bieden hebben. Een vakantie op Corsica zal een ervaring zijn die je nooit zult vergeten!

You may also like...